Akbank’tan 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi müjdesi geldi!

Akbank’tan 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi müjdesi geldi!

Akbank, “Avantajlı faiz oranlarına ek olarak 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredinizi hemen alın, ödemeye 3 ay sonra başlayın.” Diyerek yeni kampanyasını duyurdu. Avantajlı ihtiyaç kredisi ile ilgili detaylar işte sizlerle....

Müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik yapmış olduğu kampanyalarla dikkatleri çeken Akbank’ın yeni kampanyası yine büyük ses getirecek gibi görünüyor. “Peki Avantajlı ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanmak için başvuru şartları neler? Kredi başvuruları nereden ve nasıl yapılabilir?” Gibi sorularınızın yanıtlarını haberimizin devamında bulabilirsiniz...

Kaçırılmayacak ihtiyaç kredisi

Akbank, resmi internet sitesi üzerinden yeni kampanyası ile ilgili açıklama yaparak kamuoyuna duyurdu. Banka, “Kredinizi Akbank Mobil’den hemen kullanın, ödemeye 3 ay sonra başlayın” sloganıyla yeni kampanyasını duyurdu.

Sizlerde nakit ihtiyacınıza çözüm arıyorsanız eğer, Akbank.com veya Akbank müşteri hizmetleri aracılığıyla başvuru yapacağınız gibi Akbank Mobil üzerinden belgesiz, imzasız ihtiyaç kredisi için ön başvuru yaparak bankanın sunmuş olduğu avantajlı kredi kampanyasından faydalanabilirsiniz.

Kampanya koşulları neler?

Akbank tarafından müşterileri için özel olarak hazırlanan kredi kampanyası dahilinde, faiz oranları, kredi tutarı, kredi vadesi, müşteri risk skoru gibi etkenlere bağlı olarak değişkenlik gösterebilir.

Erteleme dahil olmak üzere ihtiyaç kredilerinde azami vade seçeneği ise şu şekilde;

  • 50.000 TL ve altındaki tutarlar için 36 ay,
  • 50.000 TL üzeri 100.000 TL altındaki tutarlar için 24 ay,
  • 100.000 TL üzerindeki tutarlar için ise 12 ay.

İlk ödeme en fazla 92 gün ertelenebilir. Ödemesiz dönem sonunda ilk ödeme olarak erteleme faizinin tamamı tahsil edilmektedir, normal taksit ödemeleri ise bir sonraki aydan itibaren başlayacaktır.

Kredi tahsis ücreti; kredi tutarının binde 5’i kadar olup, bu tutar üzerinden ekstra %15 oranında BSMV tahsil edilmekte.

3 ay Ertelemeli ihtiyaç kredisi kredi başvuru işlemlerini Akbank Şubelerinden, Akbank Telefon Şubesinden ve Akbank İnternet yahut Akbank Mobil’den gerçekleştirebilirsiniz.

İhtiyaç kredisi başvurusu yapan kişilerin başvurusu uygun görülmediği durumlarda, kredi başvuruları ret edilecektir.

Banka, gerek görülmesi durumunda ise ek belge isteyebilir.

Bankanın avantajlı ihtiyaç kredisi kampanyası ile ilgili daha kapsamlı bilgileri Akbank şubeleri aracılığıyla ve online uygulaması üzerinden öğrenebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.