Halkbank’tan akaryakıt müjdesi! 150 TL değerinden ParafPara ödenecek!

Halkbank’tan akaryakıt müjdesi! 150 TL değerinden ParafPara ödenecek!

Halkbank akaryakıtta harika bir kampanya başlattı. 150 TL değerinde ParafPara verilecek yeni kampanyanın detayları belli oldu. Devamı haberimizde…

Nisan ayının son günleri gelirken aracına yakıt alma planı yapanlar için Halkbank’tan müjdeli haber geldi. Vatandaşlar bankaların güncel akaryakıt fırsatlarına ilişkin detayları takip ediyor. Tüm bankalar akaryakıt alışverişlerinde yapılacak olan kampanyalara ilişkin resmi internet siteleri ve sosyal medya hesapları üzerinden bilgiler paylaşmaya devam ediyor.

Bu kapsamında 1 Nisan 2024 tarihinde başlayarak 15 Mayıs 2024 tarihine kadar devam etmesi beklenen 150 TL değerinde ParafPara kampanasına ilişkin detayları internet üzerinden bildirdi. Kampanyanın açıklanmasının ardından Halkbank detaylara ilişkin açıklamalarda bulundu.

150 TL değerinde ParafPara kampanyası

Halkbank’ın yapmış olduğu açıklamada 1 Nisan 2024 ile 15 Mayıs 2024 tarihleri arasında Paraf üyesi olan Totalenergies istasyonlarında ParafPos dan farklı günlerde olmak üzere tek seferde yapılacak olan 150 TL ve üzerinde alışverişin, dördüncü alışverişinin ardından 150 TL ParafPara verilecek.

Katılmak isteyenler için ilk alışverişini yapmadan önce Paraf mobilden “hemen katıl” butonuna tıklaması gerekmektedir. Bununla birlikte Halkbank'a kayıtlı cep telefonundan TE2024 yazıp 3404’e SMS Gönderilmesi gerekmektedir. Kampanyanın detayları Halkbank'ın resmî web sitesi üzerinden yayınlanan bilgilendirme metninde verilmektedir. Kazanılan para paralar ertesi gün kazanım sağlanan işlemin yapıldığı karta yüklenmektedir. 25 Haziran 2024 tarihine kadar Paraf üyesi istasyonlarında akaryakıt veya otobüs alışverişlerinde kullanılabilecektir

2024 Halkbank kampanya detayları

15 Mayıs tarihine kadar sürmekte olan 150 TL Paraf Para kampanyasının detaylaır Halkbank'ın resmi internet sitesi üzerinde yayınlanmaktadır. Halkbank müşterilerine ve yeni müşteri alacak kişilere özel mayıs ayı içinde gerçekleşmesi beklenen kampanyaları araştırmaya devam ediyor. Bu kapsamda Halkbank'ın güncel kampanyalarını erişmek ve daha ayrıntılı bilgi edinmek isteyen kişiler bankanın sosyal medya hesaplarında inceleyebilirler.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.