İstanbulkart sahiplerine müjde: İndirimli otopark imkanı

İstanbulkart sahiplerine müjde: İndirimli otopark imkanı

İstanbul'da yaşayan milyonlarca kişi için sevindirici bir haber geldi! İstanbulkart sahipleri artık otopark ücretlerinde de avantajlı olacaklar.

Yapılan duyuruya göre, belirli İSPARK P+D otoparklarında İstanbulkart'larını kullanarak araçlarını park edenler, otopark ücretlerinde yüzde 50 indirimden faydalanabilecekler.

Avantajlı İSPARK otoparkları

Bu kampanya kapsamında belirli İSPARK P+D otoparkları yer alacak. Yenikapı Spor ve Kültür Merkezi PD Açık Otoparkı (Fatih), Feshane PD Açık Otoparkı (Eyüpsultan), Merter Metro PD Açık Otoparkı (Güngören), ve diğerleri gibi seçili otoparklarda indirimli ücretler geçerli olacak.

Kampanya Detayları

Kampanya 19 Mart 2024 tarihinden itibaren başlayacak ve 31 Aralık 2024 tarihine kadar devam edecek. Katılım için araç plakasının İstanbulkart Mobil uygulamasına eklenmesi gerekecek. Kampanyadan yararlanmak için İstanbulkart ile otopark ödemesinin yapılması ve park edilen aracın toplu taşıma kullanımının aynı kişiye ait olması gerekmektedir.

İstanbulkart mobil uygulaması ile kolaylık

Kampanyadan faydalanmak isteyenler, plakalarını İstanbulkart Mobil uygulamasına ekleyerek izinlerini kontrol edebilirler. Bu kampanya, İstanbul'da yaşayanlar için önemli bir tasarruf fırsatı sunarken, şehir içi ulaşımda İstanbulkart'ın avantajlarını bir kez daha gözler önüne seriyor.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

1 Yorum