SGK uzmanından müjde! Özgür Erdursun emekliye zam haberini verdi…

SGK uzmanından müjde! Özgür Erdursun emekliye zam haberini verdi…

Bursalı çok meşhur olan SGK uzmanı Özgür Erdursun, temmuz ayındaki durumu işaret etti. Milyonlarca emekli ve memura yapılacak zam hakkındaki detaylara dikkat çekti. Özgür Erdursun ’un açıklamasının detayları haberimizde…

Tv100 kanalında yayımlanmış olan Günün Rotası programı için konuşan SGK uzmanı Özgür Erdursun, memur ve emekli maaşları hakkında dikkat çeken açıklamalar yaptı. Yerel seçimlerin öncesinde emekli maaşlarında yapılan zamların yapılmaması sonrası emekli ve memurların gözleri temmuz ayına çevrildi.

Vatandaşlar emekli maaşlarına ne kadar zam yapılacağı konusunda merak ediyor. “Temmuz ayı içinde memur ve emekli maaşı zammı ne kadar olacak?” sorularını araştırdı. Bu aşamada vatandaşın dikkatini çeken bir açıklama geldi. Milyonlarca memur ve emekliye zam müjdesi sonunda geldi. SGK uzmanı olan Özgür Erdursun müjdeli haberin temmuz ayında gerçekleşeceğini ifade etti. Temmuzu işaret edip oran verdi.

Ünlü SGK uzmanı Özgür Erdursun ‘un dikkat çeken açıklaması!

SGK uzmanı olan Özgür Erdursun, Duygu Gözde Arslan'ın sunmuş olduğu Günün Rotası programı içinde emekli ve memurlar için yapılacak zamma dair herkesin ilgisini çeken açıklamalar yaptı. Erdursun, en düşük miktarda emekli aylığı 10 bin liraya da oransal bir artış olmayacağını ifade etti.

“Enflasyonda yüzde 30 artış olursa…”

Enflasyonun yüzde 30 oranını aşması ile birlikte dikkat çeken belirli oranda zam yapılacağını ifade eden SGK Uzmanı Özgür Erdursun, "Yüzde 25 enflasyon oranı çıkarsa SSK ve Bağ-Kurlar yüzde 25, memur ve memur emeklileri yüzde 20 eğer yüzde 30 çıkarsa SSK ve Bağ-Kur emeklileri yüzde 30, memur ve memur emeklileri ise yüzde 25 enflasyon farklarını alırlar" açıklamasını yaptı.

Temmuz ayı içinde memur ve emekliler için zam beklentisi devam ediyor. Bu kapsamda vatandaşlar, emekli maaşlarına yapılması beklenen zammın miktarını araştırmaya devam ediyor. Bu araştırmalar sürerken SGK uzmanı dikkat çeken açıklamalarda bulunuyor.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.