TEB Bankasından çiftçilerin yüzünü güldürecek emekli promosyonları…

TEB Bankasından çiftçilerin yüzünü güldürecek emekli promosyonları…

TEB bankası yepyeni bir kampanya ile emeklilerin yüzlerini güldürecek. Türkiye Ekonomi Bankası , emekli çiftçilere özel emekliliği teşvik eden yeni kampanyasını duyurdu.

Çiftçi Kayıt Sistemine kayıtlı çiftçilere yönelik Mayıs ayı teşvik tutarının açıklanmasını nihayet duyurdu. Birçok emekli çiftçinin bu büyük müjdeli haber sayesinde havalara uçacak…

Birçok emekliye fırsat sunan TEB bankası

Türkiye Ekonomi Bankası portföyünü emeklilere açtı. ÇKS, özellikle mayıs ayında emekli maaşını TEB'e devreden çiftçi müşterilerine yönelik yeni emeklilik kampanyası başlattı. TEB'lerini 36 ay süreyle almayı kabul eden, Harman ve kredili mevduat hesabı bulunan emeklilik müşterileri, 14.000 TL'ye kadar nakit promosyon kampanyasından yararlanabilecek.

Müşterilerine yönelik müşteri hizmetleri hattı , emeklilerin 0 850 222 91 numaralı telefonu arayabilmelerine olanak sağlamaktadır. genişbant hattı, CEPTETEB İnternet ve üzerinden yapılan işlemleri ve para transferleri için herhangi bir ücret talep etmemektedir. TEB şubelerinde öncelikli hizmet, kredi kartı ücret muafiyeti, emeklilik müşterilerine özel avantajlı ihtiyaç kredileri, Marifetli hesaptan günlük nakit çekme imkânı, tasarrufta avantajlı faiz ve yüksek çekim limitleri ATM'ler yer alıyor.

Çiftçi müşterileri, çiftçilik faaliyetlerine yönelik temel girdilerin sağlanmasında önemli rol oynayan ve sıfır yıllık faiz avantajıyla geri ödeme imkanı sunan Harman TEB kartından yararlanabiliyor. Ayrıca TEB'in sektördeki ana oyuncularla yaptığı işbirlikleri kapsamında alışverişlerinde 5 ay vade ve sıfır faiz avantajından yararlanabiliyorlar.

TEB bankasının sunduğu kampanyaya nasıl başvuru yapılır?

kampanyasından yararlanmak isteyen müşterilerimiz acenteye gitmeye gerek kalmadan mobil veya internet acentesi aracılığıyla yararlanabilirler. kampanyasına ilişkin detaylı bilgiye TEB bankacılık resmi internet sitesi üzerinden ulaşım sağlayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.