AÖF, Bahar dönemi final tarihleri ne zaman? Anadolu Üniversitesi AÖF sınavı hangi tarihte yapılacak?

AÖF, Bahar dönemi final tarihleri ne zaman? Anadolu Üniversitesi AÖF sınavı hangi tarihte yapılacak?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi AÖF 2024 Bahar Dönemi final sınav tarihleri en sık araştırılan sorulardan birisi. AÖF sınav takviminin netleşmesinin ardından AÖF final tarihleri de belirlendi. Sınav takvimiyle ilgili detayları haberimizde…

AÖF bahar dönemi final tarihleri netleşirken, Anadolu Üniversitesi AÖF finalleri ne zaman olduğu hala merak konusu. Merak edilen tarihler Anadolu Üniversitesi Açık öğretim Fakültesi AÖF 2024 final sınavları ne zaman? Ders haftalarında son günlerin yaklaşması ile beraber yaz tatilinin de gelmesi ile birlikte gözler final sınav tarihlerine döndü. Peki, AÖF final sınavları ne zaman? Anadolu Üniversitesi tarafından sınav takvimi açıklandı. İşte Bahar Dönemi AÖF final sınav tarihleri...

AÖF Bahar dönemi final tarihleri ne zaman?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi 2024 AÖF sınav tarihleri aşağıda belirtildiği gibi netleşmiştir;

Final sınavı: 25-26 Mayıs

Yaz okulu sınavı: 17 Ağustos

Yaz okulu 01 Temmuz 2024 - 17 Ağustos 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Anadolu Üniversitesi Açık öğretim Fakültesi Bahar Dönemi final sınav yerleri sınav belgesinin açıklanması ile birlikte belli olacak. Sınav giriş belgelerinin ise sınavlardan bir hafta önce sınava girecek olan adayların erişimine açılması bekleniyor.

AÖF sınav giriş belgesinde şuna dikkat edin!

Anadolu Üniversitesi sınav giriş belgelerini çıktı alırken renkli veya renksiz olması herhangi bir sorun yaşatmıyor. Adaylar sınav giriş belgesi sitede yayınlandıktan sonra sınav giriş belgelerinin çıktısını alarak hazırlık yapacak. Sınav günü adayların mutlaka yanlarında sınav giriş belgesi olması gerekmektedir. Sınav giriş belgesi üzerinde bulunması gereken en önemli detay ise fotoğrafın olmasıdır.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.