İstanbul'da internet hizmetinde devrim: İBB Wi-Fi kota sınırlaması kalkıyor!

İstanbul'da internet hizmetinde devrim: İBB Wi-Fi kota sınırlaması kalkıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul'un her köşesine daha geniş bir erişim sağlamak için İBB Wi-Fi hizmetinde önemli bir yeniliğe imza atıyor

İstanbul'un çeşitli bölgelerinde yeni lokasyon kurulumlarıyla kapsama alanını genişleten İstanbul Büyükşehir Belediyesi, artık İBB Wi-Fi internet hizmetinde kota sınırlamasını tamamen kaldırıyor. Bu adım, İstanbul halkının daha fazla kişiye erişebilmesi ve ücretsiz internet hizmetinden tam anlamıyla yararlanabilmesi için önemli bir fırsat sunuyor.

Kota sınırlaması olmadan ücretsiz internet keyfi

Aylık 60 GB kullanım kotası ile sunulan İBB Wi-Fi hizmetinde kota sınırı artık geçmişte kalıyor. Kullanıcılar, artık kota sınırlaması olmadan İBB Wi-Fi hizmetinden diledikleri kadar yararlanabilecekler. İstanbul'da internet erişimini daha özgür ve geniş bir şekilde kullanma imkanı sunarken, şehrin her noktasında internet erişimini yaygınlaştırmayı hedefliyor.

11 Bin 500 erişim noktasıyla İstanbul’a sınırsız internet

İstanbul genelinde, meydanlardan parklara, kültür merkezlerinden toplu taşıma araçlarına kadar birçok kamusal alanda toplamda 11 bin 500 erişim noktasında İBB Wi-Fi hizmeti sunuluyor. Bu hizmet, 6 milyona yaklaşan İstanbul kullanıcısına ücretsiz, güvenli ve hızlı internet erişimi sağlıyor. İstanbullular, "İstanbul Senin" uygulamasını indirerek kolaylıkla İBB Wi-Fi'ya erişebiliyorlar.

İstanbul'un internet altyapısı güçleniyor

İBB Wi-Fi'nın kota sınırlamasının kaldırılmasıyla birlikte, İstanbul'un internet altyapısı daha da güçleniyor ve şehirdeki dijital dönüşüm ivme kazanıyor. Hizmet İstanbul'un modern bir kent olarak dijital alanda da öncü konumunu pekiştirirken, şehirdeki yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor. İBB Wi-Fi'nın kapsama alanının genişletilmesiyle, İstanbul halkı artık daha kolay ve hızlı bir şekilde internete erişebilecek, dijital dünyanın sunduğu imkanlardan tam anlamıyla yararlanabilecek.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.