Mersin Büyükşehir Belediyesi personel alımı yapacak! En az İlkokul mezunu 97 kişilik alım…

Mersin Büyükşehir Belediyesi personel alımı yapacak! En az İlkokul mezunu 97 kişilik alım…

Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne yapılacak olan personel alımının detayları belirlendi. Personel alımı için duyuru yapıldı. İŞKUR'un yaptığı ilana göre 97 Kamu Personel alımı en az ilkokul mezunu olarak tercih edilecek. Peki, detaylar neler?

Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne yapılması beklenen personel alımı için ilanın detayları kamuoyu ile paylaşıldı. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığı ile yayınlanmış olan personel alımı ilanına göre Büyükşehir Belediyesi kapsamında istihdam edilmek üzere 97 kişilik boş kadro bulunuyor.

Bu kapsamda, Mersin Büyükşehir Belediyesi personel alımını yapacak. Başvuru alınması beklenen kontenjanların hangi pozisyonlar olduğu merak konusu. Mersin Büyükşehir Belediyesi personel alımı için kimler başvuruda bulunabilecek? Personel alımı tüm detayları ile haberimizde…

Mersin Büyükşehir Belediyesi hangi kadrolarda alım yapacak?

İŞKUR’dan yapılan personel ilanında Mersin Büyükşehir Belediyesinde 97 kişi olmak üzere en az ilkokul mezunu olan vatandaşlar arasından başvurular alınarak personel alımı yapılacak. Bu alımda, kadrolar şu şekilde belirlendi;

22 Şoför Yük Taşıma,

75 Filit İşçisi alımı gerçekleştirilecek.

Başvuru yapacak adaylarda aranan şartlar

Mersin Büyükşehir Belediyesi personel alımına başvuru yapmak isteyen adaylar öncelikle " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması gerekmektedir. Ayrıca kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmama şartları aranmaktadır. Bununla beraber en az İlkokul mezunu olmak, Mersin ilinde ikamet ediyor olmak, ekip çalışmasına yatkınlığının bulunması, iletişim yeteneği yüksek olması, bu alanda daha önceden deneyimi bulunması, kullanacağı araca uygun sürücü belgesine sahip olmak" şartları aranmaktadır.

Başvurular hangi tarihlerde gerçekleşecek?

Belediyeye personel alımı başvuruları için adaylar ilk olarak yukarıda verilen özelliklere sahip olması gerekmektedir. Başvurular 3 - 4 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olup online başvuru yapma imkanı da bulunmaktadır. Başvuru yapılacak olan web site aşağıda belirtilmiştir.

Başvuru Adresi: www.mersinbuyuksehiras.com.tr

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

3 Yorum