Türk hava yollarından inanılmaz fırsat! Bu maaşa sizde çok şaşıracaksınız…

Türk hava yollarından inanılmaz fırsat! Bu maaşa sizde çok şaşıracaksınız…

Anadolujet hava yollarının açıkladığı bilgilere göre, Türk hava yollarının bir yan kuruluşu olarak görülen, Anadolujet yeni işçi alımı pozisyonlarını başlattı. İşe alım için gerekli koşullar haberimizin geri kalanında yer almaktadır…

İş detayları

Anadolujet havayollarının başlatmış olduğu, Türk hava yollarına bağlı olaraktan kendisine yeni personeller arıyor. Yayımlanan bilgilerde “Teknik Direktörlük kadrosunda görev alacak yeni personeller alınacağı yazmaktadır.

Birçok kişinin merak ettiği başvuru için detayların ne olacağı? Başvuru işlemleri hangi kanallardan veya internet sitelerinden paylaşılacağı? Hangi adayların başvuru yapabileceği? Başvurular için hangi alanlardan mezun olunması gerektiğini? İşte tüm bu soruların cevapları haberimizde yer alıyor.

Başvuru koşulları nelerdir?

Türkiye vatandaşı olmaları,

Herhangi bir suçtan adli sicil kaydının bulunmaması,

1 ocak 1985’ten sonra doğmuş olmaları,

Erkek adaylar için askerlik görevlerini tamamlamış olmaları,

MS Ofice programlarına hakim olmaları,

Yurtiçi ve yurtdışı seyahat engellerinin bulunmaması,

Kimler başvuru yapabilir?

Elektrik, elektronik elektrik ve haberleşme, havacılık ve uzay, makine mekatronik, uçak ve uzay mühendisliği gibi alanlarından en az 4 sene üniversite mezunu olmaları,

Yurt dışından mezun olan adayların ise, YÖK denklik belgesine sahip olmaları,

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

1 Yorum