YÖK’ten onay geldi! RTEÜ ön lisans talebi kabul edildi!

YÖK’ten onay geldi! RTEÜ ön lisans talebi kabul edildi!

Yükseköğretim Kurulu (YÖK)’ün Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ)’nün Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı açılması isteği üzerine bıraktığı talep sonuçlandı mı? İşte detaylar…

Yükseköğretim Kurulu (YÖK)’ün ’ün Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ)’nün Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı açılması talebinde bulunduğu son dönemlerde gündemde olan haberler arasında bulunuyordu. Bu kapsamda yapılan talebin onaylanıp onaylanmama durumları merak konusu olmuştu. Detaylar haberimizin devamında mevcut.

Programın açılması onaylandı!

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ)’nün Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı adına yapılan başvuru için onay bekleniyordu. Rektörlükten yapılan açıklama kapsamında, “Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı, 24.04.2024 tarihli Yürütme Kurulu kararı ile Üniversitemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu bünyesinde Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı açılmasını onayladı. Üniversitemize ve ilimize hayırlı olsun.” ifadelerine yer verildi.

Bir süredir talep için onay beklenirken son söz rektörlükten geldi. Merak edilen haber karşısında rektörlük onaylandığı mesajını paylaştı.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.