Banka mevduat faiz oranları güncellendi! Garanti, TEB, ING, QNB’den dikkat çeken karar…

Banka mevduat faiz oranları güncellendi! Garanti, TEB, ING, QNB’den dikkat çeken karar…

Son zamanlarda elinde olan parayı yatırıma çevirmek isteyenler, banka mevduat faiz oranları ile yakından ilgileniyorlar. Bu kapsamda bankalarda müşterilere çok daha cazip fırsatlar sunmak için faiz oranlarını güncelliyorlar. Detaylar haberimizde…

Bankalar kendi müşteri kotalarını artırmak adına faiz oranlarında yeniliğe gidiyor. İşte faiz oranlarını güncelleyen bankalardan bazıları ve yaptıkları güncel oranların bilgisi sizlerle.

8 bankadan ciddi oranlar…

Merkez Bankası'nın faiz kararları ile birlikte bankalar da ihtiyaç kredisi faiz oranları için güncelleme yaptı. 40.000 TL'den 36 aya kadar kredilerde bankalar arası güncel faiz oranları ve ödeme planları belirlendi.

TEB, En Para, ENG, QNB, Akbank, Garanti, Yapı Kredi, Ziraat Bankası’ndan haber geldi. Perşembe günü bu deprem 8 bankayı birden sarstı. Merkez Bankası'nın (TCMB) son faiz politikası kararlarını ile birlikte Türk bankaları tüketici kredisi faiz oranlarında da ciddi oranda yenilikler yaptı. Kredi verme koşulları da bu yeni faiz oranlarına göre tekrardan düzenleniyor. 40.000 TL ihtiyaç kredisini 36 ay kullanınca bankaların sunduğu aylık ödemeler ve toplam ödemeler nasıl değişti?

Akbank’ın düşük faiz oranı

Akbank vatandaşa sunmuş olduğu ihtiyaç kredilerinde en düşük faiz oranlarından birini vermektedir. Banka, yüzde 2,23 faiz oranıyla aylık 1.805 TL taksit imkânı ile karşımızda. Bu kredi sözleşmesiyle toplam geri ödeme tutarı 65.209 TL olarak hesaplandı.

Cepteteb ’in faiz oranı şaşırttı!

Cepteteb %4,14 gibi çok daha yüksek bir faiz oranı ile gündemde. Bu oranla aylık ödeme tutarı 2.537 TL olarak hesaplandı. Bu kredinin toplam maliyeti 91.568 TL olarak belirlendi. Banka da bu krediye “Hoş geldin kredisi” adını koydu.

Avantajlı teklif ING’den

ING Bank, %1,99 oran ile piyasadaki en düşük ihtiyaç kredisi faizini sundu. Belirlenen bu oranla aylık ödeme 1.721 TL'ye düşerken, toplam geri ödeme tutarı 61.957 TL olarak hesaplandı. Bu teklif kredi kullanıcıları için çok daha etkileyici bir seçene olarak görülüyor.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.