MEB'e 265 Yeni Araç Geliyor

MEB'e 265 Yeni Araç Geliyor

Milli Eğitim Bakanlığı’na TBMM’e gelen 2015 bütçesine göre 265 adat araç alımı öngörülüyor.mebpersonel.com özel haber

  

   2015 yılı bütçelerine göre 8.419 adat araş satın alınacak.Bu araçların tamamı makam otomobili olmayacak.Alınması planlanan araçlar arasında makam otomobilinin yanı sıra kamyonlar motorsikletler de olacak hatta bisikletler bile alınacak.Merkezi bütçe kapsamındaki kamu kurum kuruluşlarına 7.459 araç ,özel bütçeli kurumlara 647 araç ,ÖSYM ve YÖk’ e ise 294 araç alınacak.Denetleme ve düzenleyici  kurullarda unutulmamış ve bu kurullara da 18 adet pay olarak ayrılmış.

 

  Belki de bisikletlerin hangi kamu kuruluşuna alınacağını merak ediyor olabilirsiniz , o yüzden mebpersonel.com olarak bisikletin hangi kuruma satın alınacağını söyleyelim.Alınması planlanan 3 bisiklet sahil güvenlik komutanlığına ve 2 adet motosiklet de Dışişleri bakanlığına .

Araç alımlarındaki en büyük pay 1.316 ile sağlık bakanlığında iken Milli Eğitim Bakanlığına ise 265 adet araç alınmasını öngörülmüş.

 

Mebpersonel.Com   

Bu  yazının tüm hakları Mebpersonel.Com'a aittir. İzin alınmadan veya açıkyapılan alıntılar için  takip yapılır ve yasal işlem süreci başlatılır

 

 

  

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.