EBS “Şube Müdürlüğü Atamaları İptal Olsun“

EBS “Şube Müdürlüğü Atamaları İptal Olsun“

Eğitim Bir Sen Kurum İdare Kurulu şube müdürlüğü atamalarının iptalini istedi.

Yapılan açıklamalarda Eğitim Bir Sen 1709 şube müdürü atamasının iptal olmasını istedi. Kurum İdari Kurulu (KİK) Ekim 2014 toplantısı yapıldı. Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Salih Çelik, İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hamza Aydoğdu, Ortaöğretim Genel Müdürü Ercan Türk ile Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Vekili Ahmet Özer, Genel Başkan yardımcıları Ali Yalçın, Ramazan Çakırcı ve hukuk müşaviri Av. Harun Kale’nin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, bugüne kadar çalışma raporlarına alınmasına rağmen çözüm noktasında somut adım atılmayan kararlarla güncel sorunlara dair talepler kurulun gündemine taşındı.

 
Eğitim-Bir-Sen’in Kurum İdari Kurulu Ekim 2014 gündemine taşıdığı talepler şunlardır:

Ekim 2014 Çalışma Raporu Teklifleri
14-Bakanlık taşra teşkilatı şube müdürlüğü sınavı ve atama sürecine ilişkin mahkeme kararları sonrası ortaya çıkan belirsizliğin giderilmesini teminen, Millî Eğitim Bakanlığı Personelinin Görevde Yükselme, Unvan Değişikliği ve Yer Değiştirme Suretiyle Atanması Hakkında Yönetmelikte, mahkeme kararları ve Devlet Memurlarının Yer Değiştirme Suretiyle Atanmalarına İlişkin Yönetmelikte gerçekleştirilen değişiklikler göz önüne alınarak düzenleme yapılması ve bu konudaki belirsizliğin giderilmesi sağlanmalıdır. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.