Eğitim Sen'den Ata Sen Açıklaması

Eğitim Sen'den Ata Sen Açıklaması

Eğitim Sen Ata Sen ile ilgili açıklama yaptı.

Eğitim Sen Ata Sen'in kişilik haklarını ihlal edici içeriklerine açtığı davayı kazandı. Eğitim Sen tarafından kazanılan dava sonucu içeriklerin kaldırılacağı açıklandı.

Ata Eğitim ve Bilim Çalışanları (ATA SEN) isimli sendikanın web sayfasında ve facebook sayfasında Sendikamız tüzel kişiliğini ve üyelerimizin kişilik haklarını ihlal edici ve sendikamızı hedef gösterici haberler için söz konusu sendikaya tekzip talebinde bulunulmuş, talebimizin yerine getirilmemesi üzerine de Mahkemeye başvurulmuştur. Ankara 7. Sulh Ceza Mahkemesinin vermiş olduğu kararda; doğruluğu kanıtlanamamış, objektif kriterlerden uzak, Eğitim Sen`in kişilik haklarını ihlal eder ve sendikayı toplum içinde karalar şeklinde yazılar hakkında erişim engellenmesi kararı verilmiştir.  Kararın Erişim Sağlayıcıları Birliği`ne tebliği ile söz konusu yazılara erişim engellenecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.