Valilikten Müjde! 100 Bin Öğrenciye Sıcak Yemek Ulaştırılacak

Valilikten Müjde! 100 Bin Öğrenciye Sıcak Yemek Ulaştırılacak. İşte Detaylar...

İstanbul Valiliği’nin himayesinde; İstanbul Çocukları Vakfı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İstanbul Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı iş birliğiyle hayata geçirilen “Gönülden Bir Öğün” projesinin tanıtımı Şişli’deki bir otelde gerçekleştirildi. Eğitim-öğretim yılı boyunca sürecek olan bu projeyle, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına kayıtlı ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına, okulda temel beslenme ve özellikle öğle yemeği ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için İstanbul Valiliği ve hayırseverlerin katkılarıyla aylık düzenli maddi destek sunulacak.

Vali Gül Açıkladı

İstanbul Valisi Davut Gül, İstanbul Valiliği tarafından hayata geçirilen “Gönülden Bir Öğün” projesi kapsamında Şişli’deki bir otelde düzenlenen programda yaptığı konuşmada projenin detaylarını paylaştı. Vali Gül, hedeflerini şu sözlerle ifade etti:

“Yaklaşık 2 milyon 800 bin öğrencinin yüzde 4’üne yakınını kapsayacak şekilde, 100 bin çocuğumuza sıcak yemek ulaştırmayı hedefliyoruz. Bu kapsamda, 20 bin öğrencinin yemek ihtiyacı İstanbul Valiliği tarafından karşılanacak. 80 bin çocuğumuzun yemek ihtiyacını ise Sosyal Yardımlaşma Vakıflarımız, Vakıflar Genel Müdürlüğümüz, hayırseverlerimiz, kurumsal firmalarımız ve sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte karşılamayı hedefliyoruz”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

MEB PERSONEL
WHATSAPP HABER HATTI

MEB personeline dair en güncel,
hızlı ve özel haberler

  • ⏱️ Gecikmeden
  • 📌 Güvenilir kaynaktan

➜ Gelişmelerden anında haberdar olun

➜ Özel haberleri ilk siz öğrenin

🔔 Takip etmek için:
MEB PERSONEL WhatsApp Kanalı
Başa dön tuşu