Milli Eğitim Promosyonlarında Yeni Rekor, Tam 102 Bin TL

Öğretmenlerin maaş promosyonları ile ilgili rekor Kahramanmaraş'tan geldi. Tam 102.000 TL!

Öğretmenlerin promosyon anlaşmalarında yeni rekor; Tam 102.000 TL

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde faaliyet gösteren eğitim kurumlarında görev yapmakta olan öğretmenlerin 3 yılda bir almış oldukları maaş promosyonları ile ilgili geçtiğimiz aylarda öğretmenleri üzecek olumsuz gelişmeler meydana gelmişti.

Konu ile ilgili olarak yapılan son anlaşmalarla bazı ilçelerimizde 60 bin TL bandında ödeme yapılmasını gerektiren promosyon anlaşmaları imzalanmıştı. Bu sebepten ötürü özellikle sosyal medya üzerinden itirazlarını dile getiren öğretmenler konuya Milli Eğitim Bakanlığı’nın el atmasını istemişti.

Tartışmalar bu şekilde devam ederken Kahramanmaraş’ta imzalanan 102.760 TL tutarındaki maaş anlaşması Milli Eğitim camiasında tüm zamanların rekoru olarak kayıtlara geçti.

Bu kapsamda Kahramanmaraş merkez ilçe bünyesinde görev yapan öğretmenler ile ilgili açılmış olan maaş anlaşmasını Denizbank kazanmış oldu.

Nakit promosyon ücreti istemeyenler için kredi opsiyonu da bulunmaktadır

Maaş promosyonu kapsamında nakit para istemeyen öğretmenler için ise 180.000 TL ile 500 bin TL arasında faizsiz kredi kullanımı opsiyonu da promosyon anlaşmasının içerisinde bulunmaktadır.

Ödemeler ne zaman yapılacak?

Belirlenmiş olan promosyon tutarlarının öğretmenlerin hesaplarına Şubat ayının sonuna kadar aktarılması bekleniyor. Promosyon ücretleri ile ilgili ödemeler nakit olarak tek seferde yapılacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

MEB PERSONEL
WHATSAPP HABER HATTI

MEB personeline dair en güncel,
hızlı ve özel haberler

  • ⏱️ Gecikmeden
  • 📌 Güvenilir kaynaktan

➜ Gelişmelerden anında haberdar olun

➜ Özel haberleri ilk siz öğrenin

🔔 Takip etmek için:
MEB PERSONEL WhatsApp Kanalı
Başa dön tuşu