Eğitim Bir Sen Operasyon sürerse meydanlara ineriz

 Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ali Yalçın, hükümete karşı bilinçli bir küresel operasyon yapıldığını söyledi. 


Eğitimde yetkili sendika olan Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ali Yalçın, hükümete karşı bilinçli bir küresel operasyon yapıldığını söyledi.

17 Aralık sonrası Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen olarak küresel operasyona karşı Türkiye genelinde bütün şubeleriyle ortak bir bildiri yayınladıklarını hatırlatan Yalçın, “Eğer operasyonların dozajı artarsa, sessiz kalmayız ve kitlesel olarak alana inmekten çekinmeyiz. Türkiye ne zaman dar boğaza girdiyse halkla beraber, çalışan kesim de kaybetmiştir. Biz bu sene iyi bir toplu sözleşme yaptık hükümetle. Bu kazanımların sıfırlanmasını istemiyoruz” dedi.

Operasyonun zamanlamasına da dikkat çeken Yalçın, “Türkiye’nin bunların altından güçlenerek çıkacağına inanıyorum” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

MEB PERSONEL
WHATSAPP HABER HATTI

MEB personeline dair en güncel,
hızlı ve özel haberler

  • ⏱️ Gecikmeden
  • 📌 Güvenilir kaynaktan

➜ Gelişmelerden anında haberdar olun

➜ Özel haberleri ilk siz öğrenin

🔔 Takip etmek için:
MEB PERSONEL WhatsApp Kanalı
Başa dön tuşu