Bu İlçede 11 Şubat Salı Okullar Tatil Edildi

Valilik Açıkladı:11 Şubat Salı Bu İlçede Okullar Tatil Edildi

Ordu Valiliği duyurdu. 11 Şubat Salı günü Akkuş ilçesinde bazı okullarda eğitim öğretime bir gün süreyle ara verildi. İşte Ordu Valiliği tarafından yapılan açıklama;

"Basın Duyurusu (2025-04)

Oluşabilecek muhtemel don riski ve buzlanma nedeniyle;

* Akkuş İlçemizin; Borsa İstanbul Yatılı Bölge Ortaokulu ile Kargı Ferhat Akbulat İlkokulu/Ortaokulu hariç diğer tüm resmi ve özel tüm eğitim-öğretim kurumlarında (okullar, halk eğitim merkezi kursları, rehabilitasyon merkezleri, özel öğretim kursları vb.); 11 Şubat 2025 Salı günü 1 (bir) gün süreyle eğitim-öğretime ara verilmiştir.

* Eğitim-öğretime ara verilen Akkuş ilçemizde; engelli ve hamile kamu görevlilerimiz de aynı gün idari izinli sayılacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

İlk yorum yazan siz olun

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Öğretmen Haber Haberleri