İl Milli Eğitim Müdürlüğü Verilen Söz Yerine Getirilmedi.

Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yapılan duyuruda ; 2017 yılında verilen okul sözünün yerine getirilmediği ifade edilirken o dönem yapılan protokolün resmi paylaşılarak kamuoyuna duyuru yapıldı.

İŞTE O AÇIKLAMA

Sivas Gelişim Derneği Yönetim Kurulu, Eğitime %100 Destek Projesi Kapsamında il merkezinde; “Özel Eğitim Meslek Lisesi” Yaptıracağını taahhüt etmiş, 19 Ocak 2017’de Sivas Valiliğinde düzenlenen törenle bu taahhüt imza altına alınmıştır. Ancak, bugüne kadar geçen sürede söz konusu okul yapım işi için herhangi bir adım atılmamış, bu nedenle ilgili protokol yürürlükten kaldırılmıştır.

MEB Personel Facebook Grubumuza katılıp gündeme dair eğitim sorunlarına dair görüş ve önerilerinizi sohbet bölümünde paylaşabilirsiniz.

Facebook Grubumuza Katılmak İçin : Tıklayınız

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.

05200722-02.jpg

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

MEB PERSONEL
WHATSAPP HABER HATTI

MEB personeline dair en güncel,
hızlı ve özel haberler

  • ⏱️ Gecikmeden
  • 📌 Güvenilir kaynaktan

➜ Gelişmelerden anında haberdar olun

➜ Özel haberleri ilk siz öğrenin

🔔 Takip etmek için:
MEB PERSONEL WhatsApp Kanalı
Başa dön tuşu