Aydın Milli Eğitim Müdürü Ekici Hakkında Şok İddialar!

Aydın Milli Eğitim Müdürü Ekici Hakkında Şok İddialar!
Milli Eğitim Müdürü Devlet İmkânlarını Özel İşlerinde mi Kullandı?

Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici ile ilgili kamuoyuna yansıyan çeşitli iddialar gündeme geldi.

Son günlerde sosyal medyada ve yerel basında dile getirilen iddialar üzerine konu Milli Eğitim Bakanlığı'na taşındı.

Ortaya atılan iddialara göre, daha önce Didim Akbük İlkokulu olarak kullanılan ancak sonrasında Gençlik ve Spor Bakanlığı'na devredilerek İzci Kampı olarak faaliyet gösteren binanın bir bölümünün İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici tarafından kişisel kullanıma tahsis edildiği öne sürüldü.

Bu bölümün Ekici tarafından yazlık ev haline getirildiği ve içinin devlet imkanlarıyla döşetildiği iddia edildi.

Ayrıca Ekici’nin Aydın’a atanmasının ardından, lojmanda bulunan tüm eşyaları devlet imkanlarıyla yenilettiği de gündeme gelen diğer iddialar arasında.

İddialar bununla da sınırlı kalmadı.

Ekici'nin hafta sonları ve izin dönemlerinde kurumun resmi aracını özel amaçlarıyla kullanarak sıkça Denizli’de yaşayan ailesinin yanına gittiği, hatta ailesinin de devlete ait resmi aracı kullandığı öne sürüldü.

Ayrıca İl Milli Eğitim Müdürü’nün kurum personelini şahsi işlerinde görevlendirdiği ve kurumun araçları ile diğer imkanlarını özel işleri için kullandığı iddiaları da dikkat çekti.

Bu kapsamda, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e yöneltilen sorularda, söz konusu iddiaların doğru olup olmadığı ve bu konuda Bakanlık tarafından herhangi bir araştırma ya da soruşturmanın yapılıp yapılmadığı merak konusu oldu.

Bakanlık tarafından konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken, kamuoyu ve eğitim camiası gelişmeleri yakından takip ediyor.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.