
O cezaları alan öğrencilere takdir ve teşekkür belgesi verilmeyecek
Ortaokullarda ve liselerde 29 Aralık tarihi itibariyle başlayan ortak sınavlar 9 Ocak Cuma günü sona erecek. Ortak sınavların sona ermesinin hemen sonrasında okullarda öğrenim gören öğrenciler için karne heyecanı başlayacak. Ortak sınavların hemen sonrasında başlayacak takdir ve teşekkür belgesi hesabı notların e okul sistemine girilmesiyle kesinlik kazanacak.

Sınav sonuçlarının ve ders içi performans notlarının sisteme işlenmesinin hemen sonrasında okullarda öğrenim gören lise ve ortaokul öğrencilerinin takdir ve teşekkür belgeleri de kesinleşecek.
Kimlere teşekkür belgesi verilir?
Başarısız ders notu olmayan, dönem sonu ortalaması 70 – 84,99 arasında olan öğrenciler teşekkür belgesi alır.
Kimlere takdir belgesi verilir?
Başarısız ders notu olmayan, dönem sonu ortalaması 85 ve üzerinde olan öğrenciler teşekkür belgesi alır.
Hangi disiplin cezalarını alan öğrencilere takdir ve teşekkür belgesi verilmez
Ancak tüm bu şartları sağlasalar bile öğrenci davranışları değerlendirme kurulu tarafından öğrencilerin olumsuz davranışlarından ötürü verilen kınama, okuldan uzaklaştırma ve okul değişikliği cezalarından ötürü öğrencilere teşekkür ve takdir belgesi verilemez. E-okul sistemi ilgili cezaları alan öğrencilere belge basımını engeller
MEB PERSONEL
WHATSAPP HABER HATTI
MEB personeline dair en güncel,
hızlı ve özel haberler
➜ Gelişmelerden anında haberdar olun
➜ Özel haberleri ilk siz öğrenin