O öğretmenler EKYS'den 100 bile almış olsalar müdür ve müdür yardımcısı olarak atanamayacak

O öğretmenler EKYS'den 100 bile almış olsalar müdür ve müdür yardımcısı olarak atanamayacak
Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde faaliyet gösteren eğitim kurumlarında görev yapmakta olan Öğretmenler içerisinden hangileri eğitim kurumlarına yönetici seçme sınavında 100 bile almış olsa müdür ve müdür yardımcısı olarak kazanamayacak.

O öğretmenlerin yönetici atamalarına yapacakları başvurular kabul edilmeyecek

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde faaliyet gösteren eğitim kurumlarında görev yapmakta olan öğretmenlerin ilk defa yönetici atamaları ile ilgili iş ve işlemler nisan ayı içerisinde başlayacak. Söz konusu yönetici atamaları ile ilgili başlayacak olan başvurularda belirtilen bir madde sınavdan çok yüksek puan alan öğretmenlerin yöneticilik başvurularında bulunmasını engelleyecek niteliktedir.

Buna göre son 4 yıl içerisinde geçirmiş olduğu adli ve idari soruşturma ile yöneticilikten alınan öğretmenler ilk defa müdür ve müdür yardımcısı olmak için gerekli olan yöneticilik başvurularında bulunamayacaklardır.

Söz konusu öğretmenlerin yapmış oldukları başvurular sistem üzerinden kabul edilse bile milli eğitim müdürlükleri tarafından konuyla ilgili olarak yapılacak olan incelemeler sonucu ilgili öğretmenlerin başvuruları iptal edilecektir.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.