
MEB’den öğretmenlere sosyal etkinlik görevi
Milli Eğitim Bakanlığı kadrolarında görev yapmakta olan öğretmenlerin haftalık olarak almış oldukları öğrenci kişilik hizmetleri kapsamındaki ek ders ücretlerine binaen e-okul sistemine sosyal etkinlik girişlerini yapmaları gerekmektedir.
Ancak söz konusu sosyal etkinlik girişlerini haftalık olarak yerine getirmeyen öğretmenlerin ilgili girişleri ay sonunda toplu olarak yapmaları büyük önem taşımaktadır. Bunun yanında 1 adet sosyal etkinlik girişinin bir aylık süreç içerisinde planlanarak e-okul sistemine girilmesi de kabul edilen uygulamalardandır.
Sosyal etkinlik girişlerini yapmayan öğretmenlerin ek ders ücretleri kesilecek
Bunun yanında söz konusu sosyal etkinlik girişlerini tamamlamayan öğretmenlerin 2 saatlik öğrenci kişilik hizmetleri kapsamındaki ek ders ücretleri kesintiye uğratılacaktır. Milli Eğitim Bakanlığı söz konusu sosyal etkinlik girişlerine ders notları ile ilgili yapılacak işlemler kadar büyük önem vermektedir.
MEB PERSONEL
WHATSAPP HABER HATTI
MEB personeline dair en güncel,
hızlı ve özel haberler
➜ Gelişmelerden anında haberdar olun
➜ Özel haberleri ilk siz öğrenin