MEB bayram öncesi öğrencilere kıyafet ve ayakkabı yardımı yapacak

MEB bayram öncesi öğrencilere kıyafet ve ayakkabı yardımı yapacak
Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde faaliyet gösteren eğitim kurumlarında öğrenim görmekte olan öğrencilere yönelik olarak uygulanacak olan kıyafet ve ayakkabı yardımı hangi öğrenciler için düzenlenecektir?

MEB'den bayram öncesi ihtiyaç sahiplerine
kıyafet yardımı için büyük çalışma

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde faaliyet gösteren eğitim kurumlarına görev yapmakta olan sınıf rehber öğretmenlerinin ve okul yöneticilerinin belirleyeceği nitelikte bulunan yardıma ihtiyacı olan öğrencilere ve annesi, babası hayatta olmayan öğrencilere yönelik yardım yapılması amacıyla il ve ilçe milli eğitim müdürlükleri aracılığı ile okullara görevler verildi.

cocuk-kiyafet-yardim.jpg

Okullara verilen talimatlar gereği yardıma ihtiyacı bulunan ve anne, babası hayatta olmayan öğrencilerin kişisel bilgilerin yer aldığı tablolar oluşturulacaktır. Söz konusu düzenlenecek olan tablolarla ilgili yapılacak olan incelemeler neticesinde öğrencilere bayram öncesinde ayakkabı ve kıyafet yardımı yapılacaktır. Bahsi geçen yardımlar okul yönetimleri tarafından ve öğretmenler tarafından öğrencilere ulaştırılacaktır.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.