O İldeki Okullara 720 Temizlik Personeli Alınacak!

O İldeki Okullara 720 Temizlik Personeli Alınacak!
İŞKUR ile Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) iş birliğiyle yürütülen Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında, okullara 720 temizlik personeli alınacak.

Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün başlattığı Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında, okullarda ve kamu kurumlarında görev almak üzere 720 kişilik personel alımı yapılacak..

Program dahilinde istihdam edilecek bu kişiler, okullarda temizlik, bakım ve onarım gibi işlerde 6 ay boyunca görev alacak. Bu program, hem kamu hizmetlerinin devamlılığını sağlamayı hem de iş arayan vatandaşlara geçici bir istihdam imkanı sunmayı amaçlıyor.

Başvurular 1 Ağustos 2025'te başlayacak ve 5 Ağustos 2025 mesai bitimine kadar sürecek. Adaylar, başvurularını İŞKUR'un internet sitesi üzerinden çevrimiçi olarak veya İŞKUR hizmet noktalarından şahsen yapabilirler. Programa katılım şartları ve tüm detaylar İŞKUR tarafından açıklanacak.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.