Bakan Yusuf Tekin'den Zorunlu Eğitimle İlgili Önemli Açıklama

Bakan Yusuf Tekin'den Zorunlu Eğitimle İlgili Önemli Açıklama
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 4+4+4 Sistemiyle Alakalı Açıklamada Bulundu

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, katıldığı televizyon programında zorunlu eğitim hakkında açıklamada bulundu.

4+4+4 sisteminde değişiklik olup olmayacağının sorulması üzerine Bakan Tekin:

''Eğitimde çok farklı yenilikler, başka alanlarda da var, eğitimde de çok canlı ve çok hızlı gelişen yenilikler var, biz de Bakanlık olarak bu yeniliklere ayak uydurmak durumundayız. Sadece şahsım değil, çalışma arkadaşlarımız da sahada çok yoğun bir gözlem yapıyor ve sürekli sahadayız.

Şimdi bu saha ziyaretlerimizde özellikle bu konuyla ilgili, yani 12 yıllık zorunlu eğitimin 3'üncü 4 yıllık kısmıyla ilgili sahada bir tartışma olduğunu gördük. Nihayetinde bu tartışmalar eğer 12 yıllık zorunlu eğitimle ilgili sizin sorunuzdaki ima ettiğiniz şekilde bir değişiklik yapmayı gündemimize getirirse onu değerlendiririz." dedi.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.