T.C. Kimlik numarasının son hanesi çift rakam ile bitenler dikkat! 18 bin lira ödeme gelecek!

T.C. Kimlik numarasının son hanesi çift rakam ile bitenler dikkat! 18 bin lira ödeme gelecek!

Vakıfbank, maddi sıkıntı çeken kişiler için yeni bir kampanya başlangıcı yaptı. Bu kampanya çerçevesinde, kimlik numarasının son rakamı 0, 2, 4, 6 veya 8 ile biten herkese 18 bin TL kredi imkânı sunulacak. İşte detaylar…

Bankaların promosyon ödemelerinde girdiği rekabet halen devam ediyor. Kamu bankalarında emekli promosyonlarına yapılan yüzde 166'lık zammın ardından, özel bankalar da bu alanda rekabeti kıyasıya artırıyor. 2024 yılında yeniden güncellenen banka promosyonları, en düşük 8 bin TL olarak belirlenirken en yüksek ödeme ise 18 bin TL'ye kadar çıkabiliyor. Bu promosyonlardan faydalanmak isteyenler için başvuru şartları ve detaylar bankalardan öğrenebiliyor.

Her bankanın emekli promosyonlarına ilişkin yapmış olduğu kampanya farklılık gösteriyor. 12 farklı bankanın sunduğu emekli promosyon kampanyaları için hangi şartların olduğunu öğrenmek için bankaların resmi web sitelerinden veya şubelerinden bilgi alma hakkına sahiptir. Bu promosyon ödemeleri emeklilerin banka tercihlerini etkileyen önemli faktörlerden biri haline gelmiştir. Promosyonlar, emeklilere ek gelir sağlamak ve maaş alınan bankayı değiştirmek isteyenlere çeşitli imkanlar tanınıyor.

Bankalardan 18 bin liralık promosyon teklifi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın emekli promosyonlarına dair yapmış olduğu açıklamada, 2024 yılında banka promosyonlarında rekabet ortamı daha da hız kazandı. Kamu bankalarında emekli promosyon miktarları yüzde 166 artış gösterdi. Bunun yanı sıra özel bankalarda da en yüksek promosyon miktarı yüzde 40 civarında artışla müşterisini bekliyor. Bu artışlarla birlikte emeklilere sağlanan ek gelir fırsatları önemli ölçüde arttı ve emekli promosyon tutarları 18 bin TL'ye kadar promosyon ödemesi yapan bankalar bulunuyor.

Başvuru süreçleri ve şartlar

12 farklı bankanın emekli promosyon kampanyaları ve başvuru detayları emekliler tarafından merak konusu oldu. Her bankanın emekliye sunduğu farklı promosyonlardan faydalanmak isteyenler için başvuru süreci ve şartlar araştırılıyor. Bu kampanyalar emeklilere ek gelir sağlamak ve maaş aldıkları bankayı değiştirmek isteyenler için ciddi bir maddi destek sağlıyor. Detaylı bilgi almak isteyenler, ilgili bankaların resmi web sitelerini veya şubelerini ziyaret ederek bu konuda detayları öğrenebilirler.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.