22,23 Nisan’da kargolar çalışacak mı? PTT, Yurtiçi MNG kapalı mı olacak?

22,23 Nisan’da kargolar çalışacak mı? PTT, Yurtiçi MNG kapalı mı olacak?

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın yaklaşmasının ardından, resmî tatil sürecinde çalışmaya devam edecek kurumlar araştırılıyor. En çok merak edilen ise kargo şirketleri oldu. 22,23 Nisan tarihlerinde hangi kargolar çalışacak? İşte detaylar…

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın gelmesi ile gözler resmî tatil sebebi ile çalışmaya ara verecek kurumlara çevrildi. Resmî tatil günlerinde kargo hizmetlerinin durumu hakkında bilgi edinmek isteyenler araştırmasına devam ediyor. Bu özel tatil günlerinde kargo firmalarının çalışma düzenleri hakkında bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

23 Nisan’da kargo gönderimi yapılacak mı?

23 Nisan nedeni ile resmî tatil olarak belirlenen günde ve öncesinde kargo gönderimi yapacak veya bekleyenler kargo firmalarının çalışma düzenlerini araştırmaya devam ediyor. 23 Nisan'da kargolar açık mı? Sorusuna cevap aranıyor.

22 Nisan’da kargolar açık mı?

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ndan bir gün önce kargoların durumu araştırılıyor. O tarihte yani 22 Nisan 2024 Pazartesi günü kargolar tam gün hizmet vermeye devam edecek.

23 Nisan 2024 Salı günü resmî tatil olduğu için kargoların hizmet durumunda değişiklik olacak. Bu tarihin resmî tatil olmasından dolayı kargo firmaları kapalı olacak.

2024 yılındaki resmî tatil günleri

1 Ocak Pazartesi: Yılbaşı

9 Nisan Salı: Ramazan Bayramı arifesi

10 Nisan Çarşamba: Ramazan Bayramı 1. gün

11 Nisan Perşembe: Ramazan Bayramı 2. gün

12 Nisan Cuma: Ramazan Bayramı 3. gün

23 Nisan Salı: Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

1 Mayıs Çarşamba: İşçi Bayramı

19 Mayıs Pazar: Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı

15 Haziran Cumartesi: Kurban Bayramı arifesi

16 Haziran Pazar: Kurban Bayramı 1. gün

17 Haziran Pazartesi: Kurban Bayramı 2. gün

18 Haziran Salı: Kurban Bayramı 3. gün

19 Haziran Çarşamba: Kurban Bayramı 4. gün

15 Temmuz Pazartesi: Demokrasi ve Milli Birlik Günü

30 Ağustos Cuma: Zafer Bayramı

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.