MEB Bakan Yardımcısı Kemal Şamlıoğlu görevden alınıyor yerine ise gelmesi beklenen o isim.

MEB Bakan Yardımcısı Kemal Şamlıoğlu görevden alınıyor yerine ise gelmesi beklenen o isim.

MEB Bakan Yardımcısı Kemal Şamlıoğlu görevden alınıyor yerine ise gelmesi beklenen o isim.

Mebpersonel.com sitemizde MEB'de değişimlerin olacağını haberlerimizde siz değerli okurlarımıza aktarıyoruz. Öncelikle Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in Kabine yeri en sağlam Bakan olduğunu Kabine'de yeri en sağlam Bakan: ''Yusuf Tekin'' haberimizde yazmıştık.

Öncelikle Bakan Yardımcılıklarında sadece MEB'de değişim olmayacağını genel anlamda tüm Bakanlıklarda değişime gidileceğini ifade edebiliriz. Ankara kulislerinde kendi bölgesinde etkin olan eski milletvekili ve siyasetçilerin gelebileceği konuşuluyor.

MEB'de Bakan yardımcılıkları değişiminde Kemal Şamlıoğlu'nun görevden alınması bekleniyor hatta geçtiğimiz günlerde Kemal Şamlıoğlu'nun MEB Bakan Yardımcısının Paylaşımı Veda Mesajı Olarak Algılandı. haberimizde Şamlıoğlu'nun paylaşımının bir veda mesajı olarak algılandığını yazmıştık. Ayrıca yine MEB Bakan Yardımcısı Kemal Şamlıoğlu'nun Memleketinde Ak Partili Belediye CHP'ye Geçti haberimizde de bazı detaylara yer vermiştik.

Bu gelişmeleri doğrulayacak bir gelişmede bugün 23 Nisan Kutlama törenlerinde ortaya çıktı.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' kapsamında öğrenci ve öğretmenlerle birlikte Anıtkabir'i ziyareti sırasında Kemal Şamlıoğlu'nun orada olmasına rağmen diğer Bakan Yardımcıları ile aynı karede yer almaması gözlerden kaçmadı.

Kemal Şamlıoğlu Anıtkabir'de olmasına rağmen Bakan Yardımcıların törene katılımını gösteren o kare

3168590c-87b1-4012-844a-31f3a0bea1b6.jpg

Tüm bu gelişmeler doğrultusunda Kemal Şamlıoğlu'nun yeni dönemde Bakan Yardımcısı olarak yer alamayacağını gösteriyor.

Peki, Kemal Şamlıoğlu yerine kim gelecek sorusunun cevabı olarak ta Ankara Kulislerinde öne çıkan en önemli isim Asım Balcı ismi geçiyor.

Bu konuya da dair detayları da mebpersonel.com sitemizde bir sonraki haberimizde bulabileceksiniz.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

8 Yorum