Trend

Şanlıurfa’da Milli Eğitim’e Operasyon, 34 Kişi Gözaltına Alındı

Şanlıurfa'nın Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne operasyon düzenlendi. 34 kişi gözaltına alındı.

Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne büyük operasyon, 34 kişi gözaltına alındı

Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne operasyon. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınanlar arasında okul müdürleri de var

Şanlıurfa Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görev yapan bir muhasebe şefinin ve iki muhasebe personelinin gözaltına alındığı operasyonda aralarında okul müdürlerine de bulunduğu toplamda 34 kişi gözaltına alınarak emniyete sevk edildi.

Aralarında sendika yöneticilerinin de bulunduğu ifade edilen operasyon neticesinde gözaltına alınan şahısların telefonlarına, bilgisayarlarına ve diğer tüm dijital materyallerini el konuldu.

Konuyla ilgili olarak emniyet müdürlüğü tarafından herhangi bir açıklama yapılmadı

Konuyla ilgili olarak Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü tarafından herhangi bir açıklama yapılmadı. Gözaltına alınan şahısların emniyetteki işlemlerinin sürdüğü ifade ediliyor.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

MEB PERSONEL
WHATSAPP HABER HATTI

MEB personeline dair en güncel,
hızlı ve özel haberler

  • ⏱️ Gecikmeden
  • 📌 Güvenilir kaynaktan

➜ Gelişmelerden anında haberdar olun

➜ Özel haberleri ilk siz öğrenin

🔔 Takip etmek için:
MEB PERSONEL WhatsApp Kanalı
Başa dön tuşu