Bilecik'te kamu görevlilerinin de bulunduğu 7 gözaltı

Bilecik'te kamu görevlilerinin de bulunduğu 7 gözaltı

Siyasetçi, iş adamı, esnaf ve kamu görevlilerinin de aralarında bulunduğu 7 kişi gözaltına alındı

- Bilecik merkezli 3 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) ilişkin soruşturma kapsamında, aralarında siyasetçi, iş adamı, esnaf ve kamu görevlilerinin de bulunduğu 7 kişi yakalandı.

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, soruşturma kapsamında Bilecik merkez ve Bozüyük ilçesi ile İstanbul ve Ağrı'da eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda, Demokrat Parti Bilecik İl Başkanı Sezai Balta'nın da aralarında bulunduğu 7 kişi gözaltına alındı.

Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, emniyete götürüldü. Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda bazı dosya ve bilgisayarlara el konulduğu öğrenildi.

 
 
Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.