HDP Genel Merkezine ateş açıldı

HDP Genel Merkezine ateş açıldı

Ankara'da HDP Genel Merkezine pompalı tüfekle saldırı düzenlendi. Saldırgan gözaltına alınırken, HDP de resmi Twitter hesabından saldırıyı duyurdu. HDP tarafından yapılan açıklamada, "Genel Merkezimize bir saldırgan pompalı tüfekle 4 el ateş etmiştir." dendi.

Ankara'daki HDP Genel Merkezi'ne gece saatlerinde kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi tarafından pompalı tüfekle ateş açıldı. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken, saldırgan polise teslim oldu.

Saldırı sonrasında HDP resmi Twitter hesabından bir açıklama yapıldı ve "Genel Merkezimize bir saldırgan pompalı tüfekle 4 el ateş etmiştir." dendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.