Malatya'da gözaltına alınan 6 kamu görevlisi tutuklandı

Malatya'da gözaltına alınan 6 kamu görevlisi tutuklandı

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında adliyeye sevk edilen aralarında öğretmen ve rütbeli polislerin de bulunduğu 17 kişiden 6'sı tutuklandı

 Malatya'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 17 kişiden 6'sı tutuklandı.

Malatya Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan, aralarında rütbelilerin de bulunduğu 14 polis ile Milli Eğitim Müdürlüğü personeli 2 öğretmen ve Organize Sanayi Bölgesinde serbest çalışan bir mühendisin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden komiser, komiser yardımcısı ve baş polis rütbelerinde 3 kişi ile Milli Eğitim Müdürlüğü personeli 2 öğretmen ve Organize Sanayi Bölgesinde serbest çalışan 1 mühendis tutuklandı, 11 emniyet personeli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.