PKK’nın sözde cephe sorumlusu öldürüldü

ŞIRNAK VALİLİĞİ BASIN DUYURUSU

İlimiz Bestler-Dereler bölgesinde 23.Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı sorumluluğunda Nalaguva Tepe bölgesinde bugün saat 13:40’ta hava kuvvetlerimizin ateşi ile yedi(7) Bölücü Terör Örgütü mensubu daha etkisiz hale getirilmiştir.

Dünden itibaren bölgede devam eden operasyonlarda toplam yirmi altı(26) Bölücü Terör Örgütü mensubu etkisiz hale getirilmiştir.

Bölgede operasyonlar kararlılıkla devam etmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

TSK’NIN YAPTIĞI AÇIKLAMA
“İlk tespitlere göre yedi terörist daha etkisiz hale getirilmiştir. Buna ilave olarak bir terörist de unsurlarımızca açılan ateş sonucu etkisiz hale getirilmiştir. Şu ana kadar operasyonda etkisiz hale getirilen terörist sayısı 26 olmuştur. Operasyon devam ediyor.

Etkisiz hale getirilen teröristlerden birinin Besta (Bestler/Dereler) sözde cephe sorumlusu SORO kod (İran uyruklu) adlı terörist olduğu tespit edilmiştir.”

 
 
Anadolu Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

MEB PERSONEL
WHATSAPP HABER HATTI

MEB personeline dair en güncel,
hızlı ve özel haberler

  • ⏱️ Gecikmeden
  • 📌 Güvenilir kaynaktan

➜ Gelişmelerden anında haberdar olun

➜ Özel haberleri ilk siz öğrenin

🔔 Takip etmek için:
MEB PERSONEL WhatsApp Kanalı
Başa dön tuşu