O ilde ekmek fiyatlarına zam geldi

O ilde ekmek fiyatlarına zam geldi

O ilde ekmek fiyatlarına zam geldi

Ekmek fiyatlarına bir zam haberi de Iğdır'dan geldi. Iğdır ilinde 200 gram ekmek son zamların ardından 8 TL'ye yükseldi. Fırıncılar üretim ve gider fiyatlarındaki artıştan dolayı yeni bir zammın kaçınılmaz olduğunu vurguluyor.

"Nereye varacağını kestiremiyoruz"

Market alışverişinde olan bir vatandaş, "Ekmek fiyatları artmış, gramajların da düştüğünü biliyoruz. 8 lira olmuş bir ekmek. Ekmek fiyatlarının nereye varacağını kestiremiyoruz" ifadelerini kullandı.

"Vatandaş haklı, bir şey diyemiyoruz"

Fırında çalışan bir kişi ise, "Artan fiyatlar, maliyetler yüzünden ekmeğin fiyatı 8 liraya çıktı. Ekmek 200 gram ancak kurtarmıyor. Vatandaş haklı, bir şey diyemiyoruz. Maliyetler yükselince mecbur zam geldi yapacak bir şey yok" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.