Eğitim Camiasının Acı Kaybı: Öğretmen Vefat Etti

Eğitim Camiasının Acı Kaybı: Öğretmen Vefat Etti

Eğitim Camiasının Acı Kaybı: Öğretmen Akın Bekler Vefat Etti

İzmir’in Seferihisar ilçesi, eğitim camiasından gelen acı haberle sarsıldı. Seferihisar Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanı öğretmeni olarak görev yapan Akın Bekler hayatını kaybetti.

Meslek Hayatında İz Bırakan Bir İsim

Meslek hayatı boyunca sayısız öğrenci yetiştiren Bekler, eğitime olan tutkusu ve branşındaki uzmanlığıyla tanınıyordu. Ani vefatı; ailesi, meslektaşları ve öğrencileri başta olmak üzere tüm ilçede derin bir üzüntüye yol açtı. Çevresinde çalışkanlığı ve öğrencileriyle kurduğu samimi diyaloglarla bilinen Bekler'in kaybı, okul camiasında büyük bir boşluk yarattı.

Cenaze Töreni Bilgileri

Vefat haberinin ardından taziye mesajları yayımlanırken, merhum öğretmenin son yolculuğuna uğurlanacağı program da belli oldu:

  • Tarih: 28 Nisan 2026, Salı

  • Vakit: Öğle Namazı

  • Yer: Aydın, İncirliova İlçesi

Seferihisar eğitim ailesi, sevilen bir eğitimcisini ebediyete uğurlamanın üzüntüsünü yaşıyor. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabır diliyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.