Freni Patlayan Tır Öğrenci Servisine Çarptı, 10 Öğrenci Yaralandı

Freni Patlayan Tır Öğrenci Servisine Çarptı, 10 Öğrenci Yaralandı

Samsun'da meydana gelen kazada freni patlayan tır aralarında öğrenci servisinin de bulunduğu çok sayıda araca çarptı. Kazada 10'u öğrenci toplam 18 kişi yaralandı.

Samsun’da meydana gelen zincirleme trafik kazası, büyük paniğe neden oldu. Freni patlayan bir tırın trafiğe dalması sonucu aralarında öğrenci servisinin de bulunduğu çok sayıda araç kazaya karıştı.

Olay, Vezirköprü-Havza karayolunda yaşandı. İddiaya göre seyir halindeki tır, fren sisteminin devre dışı kalmasıyla birlikte hızını kontrol edemedi. Sürücünün müdahalesine rağmen duramayan araç, önündeki araçlara çarparak zincirleme kazaya yol açtı.

Kazada öğrenci servisi, minibüs, kamyon, karayollarına ait araç ve otomobillerin de bulunduğu toplam 7 araç hasar gördü. İlk belirlemelere göre çok sayıda kişi yaralanırken, yaralılar arasında öğrencilerin de bulunduğu öğrenildi. Kazada 10'u öğrenci olmak üzere toplam 18 kişi yaralandı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapılırken, daha sonra ambulanslarla hastanelere kaldırıldılar.

Kaza nedeniyle karayolunda trafik bir süre kontrollü olarak sağlanırken, araçların kaldırılmasıyla birlikte ulaşım normale döndü. Yetkililer olayla ilgili inceleme başlatırken, kazanın kesin nedeninin yapılacak teknik değerlendirmelerin ardından netlik kazanacağı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.