Gözaltına Alınan Okul Müdürü Serbest Bırakıldı Hakkında Şiddet Soruşturması Başlatıldı
Gözaltına Alınan Okul Müdürü Serbest Bırakıldı Hakkında Şiddet Soruşturması Başlatıldı
Gaziantep’in Şehitkamil ilçesindeki bir ortaokulda yaşandığı öne sürülen şiddet olayı, eğitim camiasında ve kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. 7. sınıf öğrencisine şiddet uyguladığı iddiasıyla gözaltına alınan okul müdürü, emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.
Edinilen bilgilere göre olay, Şehitkamil ilçesindeki bir okulda meydana geldi. 7. sınıf öğrencisi M.E.K.’ye şiddet uyguladığı öne sürülen okul müdürü, hakkındaki iddialar üzerine polis ekiplerince gözaltına alındı. Emniyete götürülerek ifadesi alınan okul müdürü, işlemlerinin tamamlanmasının ardından serbest bırakıldı.
Taraflardan Farklı Açıklamalar
Olayın ardından taraflardan birbirini çürüten açıklamalar geldi:
Müdürün Yakın Çevresi: Okul müdürüne yakın kaynaklar şiddet iddialarını kesin bir dille reddetti. Müdüre yönelik suçlamaların öğrenci veya ailesi tarafından kurgulanmış olabileceğini savunan yakın çevresi, serbest bırakılma kararını da iddiaların asılsız oluşuna bağladı.
Mağdur Aile: Öğrencinin ailesi ise olayın üstünün kapatılmaması ve tüm yönleriyle aydınlatılması talebinde bulundu. Aile; olayın yaşandığı andaki tanıkların dinlenmesini ve okulda bulunan güvenlik kamerası görüntülerinin titizlikle incelenmesini istiyor.
Gözler Soruşturma Sonucunda
Yaşanan gelişmelerin ardından gözler adli ve idari makamlara çevrildi. Olayın tüm detaylarıyla netleşmesi için iddiaların ilgili birimlerce incelenmesi ve adli sürecin tamamlanması bekleniyor.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.