MEB İlçeler Arası Öğretmen Görevlendirmesi Yapacak

MEB İlçeler Arası Öğretmen Görevlendirmesi Yapacak

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılacak olan yönetici atamaları neticesinde boşalacak kontenjanlara öğretmen görevlendirmesi yapılacak.

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde faaliyet gösteren eğitim kurumlarında görev yapan öğretmenlerin müdür ve müdür yardımcısı olabilmeleri için gerekli olan tercih işlemleri başladı. Önceki yıllarda müdür ve müdür yardımcısı olarak çalışan öğretmenlerin yeniden yönetici olarak atanmaları için tercihleri 17 - 21 Eylül tarihleri arasında alınacak.

Bu kapsamda görevlendirilecek müdür yardımcılarının ve müdürlerin yerine ise öğretmen görevlendirmesi yapılacak. Bu kapsamda yapılacak olan müdür ve müdür yardımcısı atamaları ise 25 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek. Söz konusu müdür ve müdür yardımcısı görevlendirmelerinin ardından göreve başlama işlemleri 28 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek.

Bu sürecin ardından özellikle milli eğitim müdürlüklerinin kadrosunda olan norm fazlası öğretmenler için görevlendirme işlemleri ivedilikle yapılacak. Ayrıca okulların bünyesinde görev yapan norm fazlası olan veya 21 saatin altında derse giren öğretmenlerimiz bu kapsamda boşalan kontenjanlar için görevlendirilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.