Öğretmen Baba Dersteyken Salonda Oyun Oynayan Oğlu Hayatını Kaybetti

Öğretmen Baba Dersteyken Salonda Oyun Oynayan Oğlu Hayatını Kaybetti

Öğretmen Baba Dersteyken Salonda Oyun Oynayan Oğlu Hayatını Kaybetti

Şanlıurfa’da yürekleri dağlayan bir kaza meydana geldi. Eyyübiye ilçesindeki bir lisenin kapalı spor salonunda yaşanan olayda, babasıyla birlikte salona giden 8 yaşındaki Mert Ali Yavuz, devrilen kale direğinin altında kalarak hayatını kaybetti.

Olay Salonda Gerçekleşti

Edinilen bilgilere göre, okulda beden eğitimi öğretmeni olarak görev yapan İbrahim Yavuz, yaz kursu kapsamında öğrencilerine eğitim vermek üzere kapalı spor salonuna gitti. Yavuz, bu sırada 8 yaşındaki oğlu Mert Ali’yi de yanına aldı. Beden eğitimi öğretmeni baba kursiyerlerle ilgilenirken, küçük Mert Ali de salon içerisinde oyun oynamaya başladı.

Küçük Mert Ali'den Acı Haber

Ancak bir süre sonra salonda bulunan sabitleşmemiş kale direklerinden biri aniden 8 yaşındaki çocuğun üzerine devrildi. Ağır yaralanan küçük Mert Ali, ihbar üzerine salona gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hızla hastaneye kaldırıldı. Talihsiz çocuk, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Otopsi işlemleri tamamlanan küçük Mert Ali gözyaşlarıyla toprağa verilirken, feci olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.