Rahatsızlık Geçiren Öğretmenden Acı Haber

Rahatsızlık Geçiren Öğretmenden Acı Haber

Rahatsızlık Geçiren Öğretmenden Acı Haber

Sakarya’nın Pamukova ilçesinde uzun yıllar görev yapan beden eğitimi ve spor öğretmeni Beyhan Sefa Gündemir, 54 yaşında yaşamını yitirdi.

Tedavi Görüyordu

Edinilen bilgilere göre, Kurban Bayramında rahatsızlanan Gündemir, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Bir süredir hastanede tedavi gören deneyimli eğitimci, yapılan tüm tıbbi müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Eğitim Camiası Yasta

Pamukova Akhisar Anadolu Lisesi'nde görev yapan ve eğitim camiasında uzun yıllar hizmet veren Gündemir’in vefatı; ailesi, meslektaşları ve öğrencileri başta olmak üzere tüm ilçede büyük üzüntüyle karşılandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.