Valilik Kararıyla İki Gün Okullar Tatil Edildi, Online Eğitime Geçilecek
Ülkemizde düzenlenecek olan COP31 zirvesi sebebiyle zirvenin düzenleneceği Antalya'da iki günlüğüne okullar tatil edildi.
COP31 Zirvesi Sebebiyle Okullar İki Günlüğüne Tatil Edildi
Dünyanın en büyük sorunlarından biri olan iklim değişikliği meselesini ele almak üzere ulusal çapta toplanan COP31 iklim değişikliği zirvesi bu yıl ülkemizde düzenlenecek.
Söz konusu iklim değişikliği zirvesi bu yıl Antalya'da düzenlenecek. Dünyanın dört bir yanından liderleri ağırlayacak Antalya aylardan beri zirveye hazırlık yapmaktadır.
Bu kapsamda Antalya'da bulunan; Aksu, Döşemealtı, Konyaaltı, Muratpaşa, Kepez, Serik ve Manavgat ilçelerinde 11 ve 12 Kasım tarihlerinde okullar tatil edilecek.
Online eğitim için hazırlıklar tamamlandı
11 ve 12 Kasım tarihlerindeki eğitim öğretim faaliyetleri online sistem üzerinden yapılacak. Valilik kararıyla ve milli eğitim müdürlükleri tarafından yapılan hazırlıklar neticesinde okulların online eğitime geçişleri için süreç tamamlandı.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.