Velinin Saldırdığı Öğretmenin Burnu Kırıldı!

Velinin Saldırdığı Öğretmenin Burnu Kırıldı!

Öğrenci Velisi Tarafından Saldırıya Uğrayan Öğretmenin Burnu Kırıldı!

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde bulunan Beylerbeyi Ortaokulu'nda görevli bir öğretmen, nöbeti sırasında bir velinin saldırısına uğradı. Bu saldırı sonucunda öğretmenin burnunun kırıldığı öğrenildi.

Öğretmen Yaralandı

Olay, dün akşam saatlerinde okul bahçesinde yaşandı. Nöbetçi öğretmen E.Ü.'nün öğrencilerin güvenliğini sağlamaya çalıştığı sırada, iddiaya göre bir velinin fiziksel saldırısına uğradı. Çıkan arbede sonucunda öğretmen ciddi şekilde yaralandı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, burnunda kırık olduğu belirlenen öğretmeni hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum