MEB, e-Sınıf Defteri Uygulamasını Hayata Geçirmelidir

Milli Eğitim Bakanlığı, sınıf defteri doldurma işini elektronik ortama geçirmelidir.

Bilindiği üzere öğretmenlerin haftada bir gün okula gitme ve sınıf defteri doldurma uygulaması devam ediyor.

MEB’in birçok uygulaması elektronik ortama aktarılmışken, sınıf defteri doldurma uygulamasının hala eski düzende devam etmesi doğru değildir.

Salgın günlerinde, özellikle ortaokul ve liselerde aynı sınıf defterini birçok öğretmen kullanmakta ve bu durum virüsün yayılmasına davetiye çıkarmaktadır.

Bunun yerine e-Sınıf Defteri uygulamasına geçilerek e-Okul, EBA gibi sistemler üzerinden günlük kazanım yazılmasına imkan tanınmalıdır.

Adı da hazır olan bu uygulamanın hayata geçirilmesi tüm öğretmenler tarafından beğeniyle karşılanacaktır.

Aras ALSANCAK

MEBPERSONEL.COM / ÖZEL HABER

Bu yazının tüm hakları Mebpersonel.com’a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca sadece kaynak gösterilerek alıntı yapılabilir. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının kaynak gösterilmeden alıntılanması halinde yasal takip başlatılacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

MEB PERSONEL
WHATSAPP HABER HATTI

MEB personeline dair en güncel,
hızlı ve özel haberler

  • ⏱️ Gecikmeden
  • 📌 Güvenilir kaynaktan

➜ Gelişmelerden anında haberdar olun

➜ Özel haberleri ilk siz öğrenin

🔔 Takip etmek için:
MEB PERSONEL WhatsApp Kanalı
Başa dön tuşu