Geçici Süreli Öğretici Alımı Başvuruları Bugün Sona Eriyor

Geçici Süreli Öğretici Alımı Başvuruları Bugün Sona Eriyor

MEB, Suriyeli öğrenciler için geçici süreli öğretmen alımı başvuruları bugün sona eriyor.

 Milli Eğitim Bakanlığı, Suriyeli öğrencilerin eğitimi ve Türk eğitim sistemina entegresi amacıyla Geçici Süreli Öğretmen alımı gerçekleştirmişti. Yapılan alım ihtiyaçları karşılamadığından bakanlık geçtiğimiz hafta yeniden ilana çıktı.

Geçici Süreli Öğretmenlik kapsamında Rehberlik branşından 500, Sınıf Öğretmenliği branşından 981 ve Türkçe Öğretmenliği branşından 597 öğretmen alımı gerçekleştirilecek.

Başvurular  3 Mart 2017 Cuma(yarın) mesai bitimine kadar https://gsoa.meb.gov.tr/GSOAgiris.aspx adresinden yapılabilecek. 

Rehberlik, Sınıf ve Türkçe öğretmenliği olmak üzere toplamda 2.077 öğretmen alımı için başvuru sayısı şu ana kadar 9 bini geçti. Mesai bitimine kadar toplam başvuru sayısının 11 bini aşması bekleniyor.

Mebpersonel.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.