İl Milli Eğitim Müdürlüklerine MEB'den Atama

İl Milli Eğitim Müdürlüklerine MEB'den Atama

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2 ilimize İl Milli Eğitim Müdürü ataması gerçekleştirildi.

16 Haziran 2017 tarihli resmi gazete de Milli Eğitim Bakanlığına ait atama kararları yayımlandı. Yayımlanan karara göre 2 ile İl Milli Eğitim Müdürü ataması gerçekleştirildi.

Milli Eğitim Bakanlığından:
Karar Sayısı : 2017/145
1. Açık bulunan 1 inci derece kadrolu ve +3600 ek göstergeli Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Murat YİĞİT'in atanması, 657 sayılı Kanunun 76 ncı maddesi ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun görülmüştür.
2. Bu Kararı Milli Eğitim Bakanı yürütür.


Milli Eğitim Bakanlığından:
Karar Sayısı : 2017/147
1. Açık bulunan 1 inci derece kadrolu ve +3600 ek göstergeli Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Murat DEMİR'in atanması, 657 sayılı Kanunun 76 ncı maddesi ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun görülmüştür.
2. Bu Kararı Milli Eğitim Bakanı yürütür.

İl Milli Eğitim Müdürlerine yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.

Mebpersonel.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.