Öğretmenleri kandırıyorlar!

Eskiden bir öğretmenler günü vardı hep bir maaş ikramiye sözü verilen. Anlaşıldıki ekonomi yerlerde artık vaatler bile minimize ediliyor. Bu öğretmenler günü ve gelecek günlerde verilen söz maaştan “ek ödemeye” kadar düştü. Eskiden verilen vaatlerde sadece öğretmen olmak yeterliyken şimdi olmayan bir parayı hak etmek için öğretmenden uzman, kıdemli uzman, başöğretmen olması bekleniyor. 

Vaatin bile bir karşılığı olması gerekiyormuş…


Arkadaş ümit vereceksin adil olacaksın, şarta şurta bağlı olan verilmeyeceği dahi aşikar olan bir para için neymiş efendim -200,500tl- sınava girecekmiş, başarılı olacakmışsınız. Zaten sizi öğretmen yaparken yoldan çevirip öğretmen olur musunuz diye sormuşlar, sizde kabul etmiştiniz.


KPSS, üniversite, 16-17 yıllık eğitim hayatı “sizin hizmetli kadrosundaki bir mesai arkadaşınızın aldığı” ek ödemeyi almak için yetmemekte bir de sınavlarda başarılı olmanız istenmekte..


Velhasıl öğretmenler kandırılıyor, kanmadığımız halde kandırılmaya çalışılıyor halka oynanıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

MEB PERSONEL
WHATSAPP HABER HATTI

MEB personeline dair en güncel,
hızlı ve özel haberler

  • ⏱️ Gecikmeden
  • 📌 Güvenilir kaynaktan

➜ Gelişmelerden anında haberdar olun

➜ Özel haberleri ilk siz öğrenin

🔔 Takip etmek için:
MEB PERSONEL WhatsApp Kanalı
Başa dön tuşu