
Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Iğdır’da polislerimize yönelik yapılan hain saldırıyı kınadı.
Genel Başkan İsmail Koncuk, mesajında, “Bu vatanda yaşama hakkımızdan vazgeçeceğimizi, tehdide boyun edeceğimizi kimse aklından bile geçirmemelidir” dedi.
Genel Başkan İsmail Koncuk, “Iğdır’da hain saldırıda 11 Polisimiz şehit olmuştur. Bu acıların dinmesi için artık her türlü tedbir meşrudur. PKK Terör örgütünün varlığı, milletimizin varlığı için tehdittir.
Bu eli kanlı, insanlık dışı örgütü yok etmek farz olmuştur. Bu vatanda yaşama hakkımızdan vazgeçeceğimizi, tehdide boyun edeceğimizi kimse aklından bile geçirmemelidir.
Polislerimize Allahtan rahmet, ailelerine ve milletimize baş sağlığı diliyoruz. Mekanları cennet olsun, inşallah.
MEB PERSONEL
WHATSAPP HABER HATTI
MEB personeline dair en güncel,
hızlı ve özel haberler
➜ Gelişmelerden anında haberdar olun
➜ Özel haberleri ilk siz öğrenin