Müsteşar, Eğitim-Bir-Sen Raporuna Karşı Öğretmenlere Sahip Çıktı

Müsteşar, Eğitim-Bir-Sen Raporuna Karşı Öğretmenlere Sahip Çıktı

MEB Müsteşarı Yusuf Tekin, Eğitim-Bir-Sen Raporuna Karşı Öğretmenlere Sahip Çıktı.

Eğitim-Bir-Sen, geçtiğimiz günlerde eğitime dair rapor açıklamıştı. Raporda eğitim, yönetici atamaları ve liyakat konularına değinilmişti.

Eğitim-Bir-Sen bu raporda yönetici atamalarında liyakat vurgusu yapmış, liyakatlı kişilerine yönetici kadrolarına getirilmesi gerektiğini belirtmişti. Mevcut yönetici görevlendirme sistemini eleştiren EBS, eğitim yöneticilerinin mesleki yeterliliklerinin geliştirilmesi gerektiğini belirtmişti.

EBS'nin bu raporunun aksine MEB Müsteşarı Yusuf Tekin öğretmenlere, MEB personeline sahip çıkan bir açıklama yaptı. Öğretmenlere ve okul yöneticilerine karşı karalama kampanyalarının yapıldığı bu dönemde Yusuf Tekin personeline sahip çıkarak, öğretmenlerin okullardaki güzel çalışmalarından örnekler paylaşacaını açıkladı ve ilk örnekleri de paylaştı.

Müsteşar, Eğitim-Bir-Sen Raporuna Karşı Öğretmenlere Sahip Çıktı

İsmail Koncuk da konuyla ilgili şu açıklamaları yapmıştı:

Müsteşar, Eğitim-Bir-Sen Raporuna Karşı Öğretmenlere Sahip Çıktı

Kısaca MEB Müsteşarı Yusuf Tekin, Eğitim-Bir-Sen Raporuna Karşı Öğretmenlere Sahip Çıktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.