Bakanlık duyurdu! 33 il için 391 arsa satışı başladı! Üstelik satışlar Uygun fiyata ve  KDV’siz...

Bakanlık duyurdu! 33 il için 391 arsa satışı başladı! Üstelik satışlar Uygun fiyata ve KDV’siz...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yürütülen proje kapsamında, 33 ilde 391 arsa satışı duyurusu yapıldı. Arsa satışları, uygun fiyata ve KDV’siz! İşte sizlerle, birçok ilde gerçekleşecek olan arsa satışları ile ilgili bilgiler...

Arsa satışları hangi illerde gerçekleşecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yayınlanan duyuruya göre 33 ilde KDV’den muaf 391 arsaların, 25’i peşin, 48 ay vadeli olarak satışa çıkacağı bilgisi verilirken, peşin ödeme yapmak isteyen kişilere ise mevcut fiyat üzerinden %20 indirim fırsatı sunulacağı bilgisi verildi. Bakanlık tarafından sunulan avantajlı arsa satışlarının yapılacağı il listesi şu şekilde;

Ağrı, Aksaray, Ankara, Aydın, Bitlis, Çorum, Samsun, Şanlıurfa, Şırnak, Tekirdağ, Uşak Eskişehir, Hatay, Karabük, Konya, Adana, Afyonkarahisar, Antalya, Balıkesir, Bursa, Çanakkale, Diyarbakır, Elazığ, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Mersin, Muğla, Niğde, Sakarya, Yalova, Malatya ve Muş’ta farklı metrekarelerdeki 391 arsanın açık artırma usulü 8 Mayıs’ta satışı yapılacağı bilgisi verildi.

Son başvuru tarihi ne zaman?

Bakanlık tarafından yayınlanan arsa satışı duyurusundan elde edilen bilgilere göre, 33 ilde KDV’den muaf arsa satışlarının 8-9 Mayıs Çarşamba günü saat 10.30’da yapılacak açık artırmada alıcılarıyla buluşacağı bilgisi yer alıyor.

Açık artırma usulü satışa çıkan arsalar için online katılım başvuruları ihale tarihinden 1 iş günü önce (7 Mayıs 2024 Saat 10:30) kapanacak.

Yukarıda belirtilen iller için açık artırma, Ankara Çukurambar Holiday Inn Otel Konferans Salonu, TOKİ İstanbul Hizmet Binası ve www.emlakmuzayede.com.tr'den internet bağlantıları dahilde 8-9 Mayıs 2024'te saat 10.30'da gerçekleşecek.

Açık Artırma toplantısına katılacak olan kişilerin, katılım teminatı olarak belirlenen tutarı toplantı öncesinde ödemeleri gerekmektedir.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı tarafından gerçekleşen arsa satışları ile ilgili daha kapsamlı bilgileri aşağıda yer link üzerinden ulaşabilirsiniz.

KDV'siz vadeli, 33 ilde 391 arsa satış ilanı.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.